ECOSTYLE CUPS

Картонени чаши за топли и студени напитки, картонени опаковки за сладолед и бързо хранене

 

Основната дейност на фирмата е отпечатване и производство на картонени чаши и опаковки за еднократна употреба.

- Картонени чаши в различни размери, подходящи за топли и студени напитки, сладолед, парена царевица и други, с приложение, както в кетърингови фирми и заведения за бързо хранене, така и в дома и офиса или на почивка

- Опаковки за сандвичи, кутии за мъфини, картофки и др.

Високото качество на нашите продукти е от първостепенно значение за нас, затова ние влагаме при производството им най-добрите суровини и материали, съобразени с европейските и световни норми за стандарт и качество.

Чашите и опаковките за еднократна употреба, които Ви предлагаме, имат нисък коефициент на топлопроводимост и запазват температурата на напитката (продукта) за по-дълго време.

Предимство на опаковките за еднократна употреба е, че носят рекламното послание върху себе си и то достига директно до Вашите клиенти, като рекламно бижу. Пълноцветният офсетов печат ни позволява да отпечатаме всичко по Ваш избор, за да получите индивидуален дизайн на опаковката. Мастилата, които използваме при отпечатването, са сертифицирани за употреба в хранително-вкусовата промишленост и не променят вкусовите качества на продукта.

Приятелски настроени към природата

Опаковките, които произвеждаме, са съобразени с новите екотенденции. За разлика от пластмасовите чаши, които се разграждат за около 100-120 години, нашите чаши и опаковки за еднократна употреба, произведени от 100% целулозен екструдиран картон, се разграждат в природата напълно за седем седмици без вреда за околната среда.